Om oss

 

 

 

 

 

 

 

Takcare.se har funnits sedan 2002 och tillhandahåller högkvalitativa miljö- och hälsoanpassade medel för ytbehandling. Beställ enkelt prestationsmedel fraktfritt via vår webshop, shop.takcare.se.

 

 

 

Vi erbjuder er högkvalitativa miljö- och hälsoanpassade produkter som anpassar ytor inför nytt ytskydd. Detta genom att skonsamt och kontrollerat, avlägsna skikt efter skikt (eller direkt) av gamla färger inom t.ex. industri och fastighet f.v.b. avfallshantering.

 

 

 

 

 

 

 Medel för styrd färgborttagning och anpassad rengöring av alla ytor, inne och ute.

Inget giftigt damm i miljontals partiklar som du utsätts för vid blästring, tex. kolsyreisblästring ! Du ser inte partiklarna under 5 mikron, men du andas in dom! Som vid torrskrapning !
– ingen giftig gas som du kan andas in, som vid upphettning av färg, tex. vid fönsterrenovering!
– ingen risk för brand, heta färgflagor, eller upphettning av osynliga spikförband i trä !                                                       – Du kapslar in de kraftigt allergiframkallande konserveringsmedlen Isothiazolinonerna.

Med våra medel för ytbehandling, arbetar Du säkrare, friare, effektivare, mår bättre, och just säkerhet betyder mycket för att Du ska slippa stress och må bra!  

  • Kapsla in – Lyft upp – Ta hand om och Avfallshantera

 

Christer Grenbäck - Takcare

 

 
 
 
 
 
 
 
Christer Grenbäck, grundare och vd.
Takcare.se
+46 707880320

Blästra och bränn inte organisk yta i Byggnadsvård!

Kapsla in–Lyft upp–Avfallshantera vid färgborttagning.


Man brukar ju säga att 80 % av tiden får läggas på rätt förbehandling och grundmålning. Rätt förbehandling av ytan före applicering av nytt ytskydd, är så viktigt att det utgör minst 70% av slutresultatet.

BYGGNADSVÅRD – UNDERHÅLL  AV  YTOR MED MILJÖ- OCH HÄLSOANPASSADE MEDEL.

Byggnadsvård – inför ommålning, du styr färgborttagningen, du lyfter 18 lager linoljefärger från putsen i ett svep från år 1860, eller lyfter varsamt bort 3 lager latex från linoljefärgen, alt. lager efter lager från gips;

Vi erbjuder er högkvalitativa miljö- och hälsoanpassade medel som anpassar ytor till nytt ytskydd. För hållbar miljö- och metodutveckling levererar vi prestationskemikalier för ytbehandling, för att t.ex. varsamt kunna ta fram ytan från år 1754.

Takcare.se (egentligen Takcare. cg) som jag startade  år 2002 är ett konsulterande teknik- agentur- och återförsäljningsföretag med fyra egna kemiska medel som inte ändrar ytans pH-värde. Se ES- och ESS-metoden med färgborttagarna ES, ES +, ES 1 samt ES 2.

Vi samarbetar med Trion Tensid AB i Uppsala (TTAB, 1982) som också tillverkar AGS, BPS, och TCS produkterna som vi också levererar. Vi förmedlar dessutom utrustningar för er säkerhet.

Affärside’n är att vi tillhandahåller de medel, metoder och utrustningar med vars hjälp ni får rätt anpassade ytor inför ommålning.

Det innebär att hos oss är problemlösning, metodutveckling och utbildning av Er som kund lika viktig som produktutveckling. Allt vi gör, utvecklas med egen personal och eget kunnande.

Det ger oss en unik flexibilitet med möjlighet att anpassa lösningarna för er, såväl stora som små kunder. Årligen, sedan 1983, utbildar TTAB Er internationellt och i Sverige.

Vi har tillsammans ett brett internationellt kontaktnät, och ett nära samarbete med universitet, forskningsinstitut och leverantörer. Saknar vi kunskap i en fråga vet vi alltid var vi ska vända oss för att få information. Vi deltar också i ytskyddskonferenser och större forskningsprojekt finansierade av EU.

Låt tiden göra jobbet med medlet!

 Att arbeta med en kemisk lösning för anpassad ytbehandling inför nytt ytskydd, är också den ojämförligt billigaste och skonsammaste metoden.

www.takcare.se. och webshop https://shop.takcare.se.

www.arbetsmiljoforum.se/www.alsglobal.se/

Christer Grenbäck

info@takcare.se
+46707880320

Sopor2300
Sopor300