Om oss

BYGGNADSVÅRD – UNDERHÅLL  AV  YTOR.

VI ÄR DIN TOTALLEVERANTÖR AV

MILJÖ- OCH HÄLSOANPASSADE

PRESTATIONSKEMIKALIER FÖR

YTBEHANDLING


Blästra och bränn inte organisk yta i Byggnadsvård!

Istället;

Kapsla in–Lyft upp–Miljö avfallshantera.


 

 


Man brukar ju säga att 80 % av tiden får läggas på rätt förbehandling och grundmålning. Rätt förbehandling av ytan före applicering av nytt ytskydd, är så viktigt att det utgör minst 70% av slutresultatet.


Byggnadsvård – inför ommålning, du styr färgborttagningen, du lyfter 18 lager linoljefärger från putsen i ett svep från år 1860, eller lyfter varsamt bort 3 lager latex från linoljefärgen, alt. lager efter lager från gips;

Vi erbjuder er högkvalitativa miljö- och hälsoanpassade medel som anpassar ytor till nytt ytskydd. För hållbar miljö- och metodutveckling levererar vi prestationskemikalier för ytbehandling, för att t.ex. varsamt kunna ta fram ytan från år 1754.


Takcare.se (egentligen Takcare. cg) som jag startade  år 2002 är ett konsulterande teknik- agentur- och återförsäljningsföretag med fyra egna kemiska medel som inte ändrar ytans pH-värde. Se ES-metoden och ESS-metoden med färgborttagarna ES, ES +, ES 1 samt ES 2.

Fabriken Trion Tensid AB i Uppsala (TTAB, 1982) tillverkar också AGS, BPS och TCS produkterna som vi levererar. Vi förmedlar dessutom utrustningar för er säkerhet.


Affärside’n är att vi tillhandahåller de medel, metoder och utrustningar med vars hjälp ni får rätt anpassade ytor inför ommålning.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


       vi har miljö- och hälsoanpassade prestationsmedel för 

  • klottersanering, inne och ute.
  • färgborttagning,        – “_-            .
  • anpassad rengöring av alla ytor,      -“-               .
  • långtidsskydd och permanent ytskydd mot påväxter, klotter och väder.

Ifrågasatta metoder vid färgborttagning;

– inget giftigt damm i miljontals partiklar som du utsätts för vid blästring, tex. kolsyreisblästring ! Du ser inte partiklarna under 5 mikron, men du andas in dom! Som vid torrskrapning !
– ingen giftig gas som du kan andas in, som vid upphettning av färg, tex. vid fönsterrenovering!
– ingen risk för brand, heta färgflagor, eller upphettning av osynliga spikförband i trä !                                                     


Vår metod vid färgborttagning;

– du kapslar in de kraftigt allergiframkallande konserveringsmedlen Isothiazolinonerna.

Med våra medel för ytbehandling, arbetar Du säkrare, friare, effektivare, mår bättre, och just säkerhet betyder mycket för att Du ska slippa stress och må bra!  


  • Kapsla in – Lyft upp – Ta hand om och Miljö avfallshantera


 

Christer Grenbäck - Takcare

 

 
 
 
 
 
 
 
Christer Grenbäck, grundare och vd.
Takcare.se
+46 707880320

Det innebär att hos oss är problemlösning, metodutveckling och utbildning av Er som kund lika viktig som produktutveckling. Allt vi gör, utvecklas med egen personal och eget kunnande.

Det ger oss en unik flexibilitet med möjlighet att anpassa lösningarna för er, såväl stora som små kunder. Årligen, sedan 1983, utbildar vi Er internationellt och i Sverige.

Vi har tillsammans ett brett internationellt kontaktnät, och ett nära samarbete med universitet, forskningsinstitut och leverantörer. Saknar vi kunskap i en fråga vet vi alltid var vi ska vända oss för att få information. Vi deltar också i ytskyddskonferenser och större forskningsprojekt finansierade av EU.


Låt tiden göra jobbet med medlet!

 Att arbeta med en kemisk lösning för anpassad ytbehandling inför nytt ytskydd, är också den ojämförligt billigaste och skonsammaste metoden.

https://takcare.se

https://shop.takcare.se.

www.arbetsmiljoforum.se

/www.alsglobal.se/

Christer Grenbäck

info@takcare.se
+46707880320

Sopor2300
Sopor300